• Avantatges de l'aigua a pressió per a desembussos i neteges

  • | Promocions

tornar


L'avantatge més destacat d'utilitzar l'aigua a pressió és que ens evita obres innecessàries i no deteriora les instal·lacions on actuem.


L'ús de l'aigua a pressió per a desembussos a Barcelona, és una solució efectiva davant de qualsevol obstrucció o acumulació de residus en canonades, aigüeres i desguassos.


Gràcies a aquest mètode, netegem en profunditat les canonades, desembussem i eliminem residus incrustats i acumulats en el temps.


Eliminem les males olors i es redueix significativament els bacteris i organismes nocius ocasionats per la putrefacció.


En desembussos Polmar, recomanem sempre un bon sistema de sanejament periòdic, sobretot en edificacions antigues i comunitats amb sistemes de xarxes daigua més deteriorades.


Aquest servei ens permet sempre arribar a qualsevol zona de les canonades, desembussant i netejant qualsevol buit i racó per molt inaccessible que sembli.


El nostre camió cuba equipat amb aigua a pressió, absorbeix els residus i aigua bruta, que s'allotgen en una cuba, mentre que a l'altra banda en una altra cuba, disposem d'aigua neta per realitzar aquests serveis de desembussament i neteja amb aigua a pressió.


Desembussos que quotidianament duem a terme a Comunitats de Propietaris, Oficines, Locals comercials, particulars, etc.


Disseny . Politica de cookies . Politica de privacitat . Inici
Facebook Instagram Twitter Google Maps