Gespa artificial i natural a Viladecans

La nostra empresa de col·locació de gespa artificial i natural a Viladecans, treballa des de fa anys en la instal·lació de gespa, la seva cura i manteniment. En l'actualitat és gran la demanda d'instal·lació de gespa artificial, ja que, encara que d'inici la seva instal·lació és més costosa, a la llarga suposa un gran estalvi en manteniments i despesa en l'aigua.


La instal·lació de gespa natural segueix sent demandada, per particulars que així ho desitgen o per a zones esportives i terrenys enjardinats, que gràcies a aquesta zona verda natural, contribueix a ser un nou espai saludable i bo per al medi ambient.


Aquest tipus de gespa, com és de suposar, requereix de cures constants, muntatge de regs automàtics, vigilància i control de plagues de gespa, així com la seva cort diari, per mantenir la zona en perfectes condicions.


Amb Lisclean pot decidir quina opció és la millor per al seu projecte, pel nostre costat no faltarà l'assessorament corresponent i escoltar-per poder cobrir cada necessitat, en la instal·lació de la gespa, artificial o natural.


• Instal·lació de gespa per a comunitats de propietaris

• Instal·lació de gespa per a zones esportives

• Instal·lació d'cñesped per terrenys enjardinats

• Gespa artificial o natural

• Instal·lació i manteniment de la gespa


Gespa artificial i natural a Viladecans

Disseny . Politica de cookies . Politica de privacitat . Inici
Facebook Instagram Twitter Google Maps